Miért válasszon minket?

Álmai otthonának megvalósítása rengeteg előkészülettel jár, kezdve a legalkalmasabb, legnaposabb, legjobb tulajdonságú telek kiválasztásával, az építészet kihívásaival (legoptimálisabb elhelyezés a telken, világos, tágas, jól benapozott helyiségek, minimalizált felesleges közlekedők), folytatva a sort az egyéb kötelező vagy ajánlott szakági tervezők feladataival (tartószerkezet, talajfizikai jellemzők, talajvíz kérdése, telek lejtése, gépészet kialakítása, elektromos hálózat, belsőépítészet, stb…). Mindezeket kézben tartjuk, hogy ügyfeleink tényleg csak a lényegre tudjanak fókuszálni: Milyen legyen az az álomház? További fontos szempontokat talál lejjebb.

Pontos igényfelmérés

A sikeres együttműködés nélkülözhetetlen eleme a személyes kapcsolat. Bemutatkozásunk alkalmával közösen felmérjük az igényeket, a korábbi tapasztalatok alapján segítünk már előzetesen optimalizálni a négyzetmétereket, majd ezek után adunk a tervezésre árajánlatot.

Jogszabályi ismeretek

A folyamatosan változó jogszabályi környezet, az előírások, esetleges korlátozások útvesztőihez hozzászokni nem nagyon lehet, de jól ismerjük a lépéseket, hogy még a tervezés elején kiderüljön mit, hogy és hova lehet elhelyezni.

Szakági kapcsolatrendszer

Széleskörű szakági tervezői és kivitelezői kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, amivel hamar választ és megoldást kapnak ügyfeleink a felmerülő kérdéseikre.

Személyre szabott

Teljes mértékben személyre szabott háztervet készítünk, hogy funkciójában is a család egyedi igényeit szolgálja az épület

Időmegtakarítás

Intenzív kapcsolattartás mellett igény esetén minimálisra szorítjuk a személyes találkozókat, hogy időt takarítsunk meg ügyfeleinknek!

Kivitelezés kísérése

Igény esetén tervezőként a kivitelezést is végigkísérjük, hogy a megvalósulás alatt is érvényesüljenek a fontos szakmai szempontok, és az épület elérje a kívánt építészeti minőséget

Környezettudatosság

Tervezéseink elengedhetetlen része az energiatakarékosság és a fenntarthatóság.

Precizitás

Minőségi, a részletekig végiggondolt terveket készítünk, hogy a kivitelező is kellő információt kapjon az épületről.

Felelősségteljes

Garanciát vállalunk a munkánkért!