Mártonnal és Dáviddal való együttműködésünk során az volt  a megélésünk, hogy az alapos igényfelmérés alatt sikerült ránk hangolódniuk és a megalkotott különböző tervverziók mindegyikét el tudtuk volna képzelni, hogy megvalósítjuk. A tervezés során mindvégig éreztük azt, hogy a mi életmódunkhoz és stílusunkhoz illeszkedő ház alkotása történik. Egyediséget, kreativitást és szakértelmet tapasztaltunk Mártontól és Dávidtól a tervek készítésekor, rugalmasak voltak a közös munka során  és lelkiismeretesek a tervezői művezetésben. Az épülő házunkba már most is öröm bemenni, kifejezik a terek azt, amit szerettünk volna.
Köszönjük szépen:
Andi és Tibor
  • További képek a projektről: ITT

Nagyon profi és rugalmas csapat!
A srácok akkor sem küldtek el minket melegebb éghajlatra, amikor a látványtervek elkészítése után gondoltuk meg magunkat. Az egész munkát a nulláról újrakezdték, új alaprajz, új design. Ugyanolyan alapossággal és precízen, mint az elején. A végeredmény pedig igazán szuper lett.

Panka és Béla

  • További képek a projektről: ITT

Az igény felmérés időszaka érdekes volt, mivel nem minden nap terveztet az ember házat.
Már itt nagy segítséget jelentettek az általa fölvetett ötletek és a terek, helyiségek kihasználhatóságára tett javaslatok. A tervezés folyamán a többszöri megbeszélés és egyeztetés alatt tanúsított hozzáállása messzemenőkig ügyfélközpontú volt (bár nem volt könnyű dolga). A végleges tervek benyújtásánál is végig mellettünk állt, és a bürokrácia tengerén is jól elnavigálta a projektet. Mindezek együttesen segítettek abban, hogy a terv átment minden hivatalos rostán, és eljuthatott a megvalósulás lehetőségéig.

Watzinger Emil, Wiest Barbara

  • További képek a projektről: ITT

Az első lépésektől kezdve nagyon elégedettek voltunk a tervezőinkkel, készségesen, rugalmasan álltak a tervezéshez, a mi ötleteinket és elképzeléseinket beépitve hoztak koncepciókat. Az eredmény abszolút megfelelt a látványterveknek és elvárásainknak. Egy éve lakunk az új házban, azóta is elégedetten mind a funkcionalitásaival mind a kialakitásával, ami jól eltalálta a számunkra fontos határvonalat a modern design és egyben családias, barátságos kialakítás között. A legfontosabb élettér a teljesen egybe nyitott alsó szint nappalival, konyhával és ebédlővel, több kijárattal a tágas teraszra és udvarkapcsolatra. A ház szépen illeszkedik a környezetébe, ami nem volt egyszerű a telek meredek fekvés miatt, igy 3 elcsúsztatott szinttel követi a ház a domb lejtészögét. Szívesen ajánljuk építészeinket Önöknek is!  

Andrea

  • További képek a projektről: ITT

Marcival  2019. márciusában kezdtük el a közös munkát. Már az első találkozás alkalmával tapasztaltunk azt az odafigyelést, precizitás, kreatív tanácsadást, ami az egész tervezési folyamatot jellemezte. A régi otthonunkban végzett környezettanulmányt túlzónak gondoltuk, hiszen –akkor még azt hittük – pontosan el tudjuk mondani, hogy mit szeretnénk. A nálunk töltött órák folyamatos méréssel és beszélgetéssel teltek, ahol a gyerekek igényei, a könyvespolcaim, a kiskutyánk helye és a férjem elképzelései is lejegyzésre kerültek. Amikor elkészültek a tervek (amiből három verzió is volt), egy 3D-s berendezett ház látványtervén vezettek minket körbe Marciék. Az építkezés alatt végig ott voltak a telefonunkon a kifotózott képek, melyek a hosszúnak tűnő hónapok alatt sokszor adtak türelmet és erőt. 🙂

Akkor vettünk észre igazán, hogy mekkora szerepe volt a legkörültekintőbb odafigyeléssel, szakmai hozzáértéssel, innovatív szemlélettel megalkotott terveknek, amikor a ház szerkezetkész állapotba került. Ahogy sétáltunk a leendő szobákban, nappaliban, konyhában, felfedeztük azt a sok apróságot (fényáramlást, méretezést, térkihasználást), amit az elképzeléseink alapján gondoltak ki és alkottak meg Marciék.

Nagyon hálásak voltunk azért a kompromisszumkészségért is, ami az egész munkát jellemezte. Hiszen az elvárásoknak, igényeknek, anyagi lehetőségeknek, területi szabályozásnak és újszerű szemléletnek valahogy egyszerre kellett megfelelni, ami nem volt mindig egyszerű. Viszont a közvetlen viszonynak, a folyamatos konzultációnak és a Viber csoportnak 🙂 köszönhetően mindig tudtunk egyeztetni, illetve szakmai segítséget kérni, ha a kivitelezőnek szüksége volt valamilyen iránymutatásra.

Összességében mindenkinek ajánlom Marciékat, akik szeretnék, ha a legmodernebb technikák és trendek jellemeznék leendő otthonukat úgy, hogy közben ne érezzék magukat idegennek az újonnan elkészülő házban egyetlen percig sem.

Siklósi Nóra

  • További képek a projektről: ITT